Dick Bruna

Leren door te doen!

Welkom bij OBS Dick Bruna

Wat fijn dat u de website van onze school bezoekt. Met deze website willen wij u zo goed mogelijk informeren over de gang van zaken op OBS Dick Bruna. In vogelvlucht maakt u kennis met onze uitgangspunten, werkwijze en opbrengsten. Zo willen we de kwaliteit van ons onderwijs voor u in beeld brengen. 

Bent u benieuwd naar onze school en wilt u deze in het echt meemaken? Dan nodigen we u graag uit voor een kennismaking op een van onze locaties. Wanneer u het formulier kennismaken invult, nemen we contact met u op. Wilt u uw kind aanmelden en zit een oudere broer of zus al op OBS Dick Bruna? Dan kunt u dit ook via het formulier kennismaken laten weten en ontvangt u van ons het aanmeldformulier. 

Agenda

Bent u benieuwd naar onze school en wilt u deze in het echt meemaken? Dan nodigen we u graag uit voor een kennismaking op een van onze locaties. Wanneer u het formulier kennismaken invult, nemen we contact met u op.

Neem contact met ons op

Wilt u uw kind aanmelden en zit een oudere broer of zus al op OBS Dick Bruna? Dan kunt u dit ook via het formulier kennismaken laten weten en ontvangt u van ons het aanmeldformulier.