"Recht doen aan de brede ontwikkelbehoeften van onze leerlingen"

Lees onze visie

Welkom

Wat fijn dat u de website van OBS Dick Bruna bezoekt. Wij willen graag via deze website een stukje kennismaking met de school te organiseren.

Als school realiseren wij ons heel goed dat wij omgaan met het grootste goed van ouders/verzorgers, namelijk hun kinderen. Wij voelen dit als een grote verantwoordelijkheid en doen dagelijks ons best om zo goed mogelijk recht te doen aan wat deze kinderen, onze leerlingen, nodig hebben. Hierbij vinden wij het belangrijk om niet enkel te kijken naar het stukje cognitieve mogelijkheden en behoeften, maar zeker ook naar de manier waarop leerlingen leren, naar hun sociaal-emotionele functioneren en het praktisch redzaam kunnen zijn in de maatschappij waarbinnen zij hun plekje mogen gaan vinden. Hier stemmen wij ons handelen op af en het spreekt voor zich dat wij ouders/verzorgers bij dit proces betrekken.

Bent u benieuwd naar onze school, dan nodigen wij u graag uit een afspraak te maken met Carin Sevriens. Zij kan antwoord geven op uw vragen en zal zorgen dat u rondgeleid wordt op de voor uw kind passende locatie van OBS Dick Bruna. Hoe kun je een school ten slotte beter ervaren dan wanneer je deze volop ‘in bedrijf’ meemaakt. U kunt Carin Sevriens bereiken via telefoonnummer 040-2544129 of intakeobsdickbruna@rbobdekempen.nl